СВАТБЕНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Всички менюта включват :
Напитки:
1. 100 мл. ракия
2. Чаша червено или бяло вино
/ Каберне совиньон, Мерло, Шардоне – резерва Винпром Русе /
3. Безалкохолна напитка
4. Минерална вода
МЕНЮ № 1
1. Салата от пресни домати, стрък рукола, свежа моцарела, полята с босилеково олио
2. Пълнени гъби с шунка, запечени с кашкавал
3. Печено пилешко роладе с раци, поднесено в сос “Беарнез”, гарнирано с крехки броколи на пара
4. Прясно изпечени пшенична или пълнозърнеста розети
МЕНЮ № 2
1. Салата от филирани краставици и домати, свежа маруля, овкусена с лимонов дресинг и краве сирене с билки
2. Панирани скариди “Сурими”
3. Крехки пилешки жулиени, поднесени в “Рокфор” сос, с поръска “Пармиджиано” и гарнирани с броколи на пара
4. Прясно изпечени пшенична или пълнозърнеста розети
МЕНЮ № 3
1. Традиционна овчарска салата
2. Руладини от пушено филе от сьомга / лакса /, пълнени с маскарпоне
3. Мариновани пилешки гърди запечени с гъби, кисели краставички, стафиди и кашкавал, гарнирани със сотирани картофи и задушени зеленчуци
4. Прясно изпечени пшенична или пълнозърнеста розети
МЕНЮ № 4
1. Салата “ Букет” от зеленчуци, печени червени пиперки, руска салата, резен шунка, варени яйца и свежо бяло сирене
2. Бюрек от печени пиперки с млечно – копъров сос
3. Крехки медальони с лек гъбен сос, сервирани върху канапе от картофено пюре, деликатно овкусено с хрян
4. Прясно изпечени пшенична или пълнозърнеста розети
МЕНЮ № 5
1. Свежа салата по гръцки, с маслини „Каламата”, овкусена с лек дресинг от зехтин и риган
2. Фаршировани яйца с хайвер, поднесени върху канапе от салата по руски
3. Мариновано свинско филе в дижонска медена горчица, поднесено с гъбен сос по френски, картофени ноазети и зеленчуци на пара
4. Прясно изпечени пшенична или пълнозърнеста розети